UiTforum

Hoe vinden publiek en aanbod elkaar? Dompel je onder in de wereld van de vrijetijdscommunicatie op 10 december 2019.
Ook het Steunpunt voor Bovenlokale Cultuur kreeg een plaats in het programma.

Inschrijven? Het hele programma? Dat vind je hier.

Wat?

Verwacht een dag boordevol inspiratie, tips, hands-on sessies en ontmoetingen. Van praktijkvoorbeelden en handige tips tot inspiratie op strategisch niveau van de beste experten binnen en buiten de sector. 

Voor wie?

Het UiTforum is er voor communicatie- en vrijetijdsmedewerkers, marketeers, publiekswerkers en beleidsmakers uit de cultuur- of vrijetijdssector bij uiteenlopende organisaties: van lokale besturen tot cultuurhuizen, musea, tot (sport)verenigingen.

Waar en wanneer?

In CC Ter Dilft in Bornem, op 10 december 2019, vanaf 9.00u.