Heb je een bijzondere belangstelling voor maatschappelijke uitdagingen? Ben je geprikkeld om deze artistiek te vertalen? Met de Arts in Society Award kan je dit realiseren in een participatief kunstproject waarin je werkt met mensen in een kwetsbare positie. Dien jouw voorstel in vóór 28 november!

De Arts in Society Award is een projectoproep van Cera in samenwerking met Dēmos en kunsthogescholen uit Brussel en Vlaanderen.

Voor wie?
Alumni, onderzoekers, bachelor- en masterstudenten en studenten van de specifieke lerarenopleiding van het KASK & Conservatorium / School of Arts HoGent, Koninklijk Conservatorium Antwerpen, LUCA School of Arts, PXL-MAD School of Arts, RITSC, Koninklijk Conservatorium Brussel en Sint Lucas Antwerpen.

Meer info of meteen deelnemen? Ga naar de website van Arts in Society Awards.

Vragen? 
Contacteer Ann Van de Vyvere via info@artsinsocietyaward.be of het nummer +32 468 12 69 90.