De Vlaamse minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel lanceert voor de derde keer de projectoproep innovatieve partnerprojecten. Culturele organisaties die met een niet-culturele partner samenwerken kunnen projectsubsidies aanvragen. Partnerprojecten openen voor de cultuursector vaak gesloten deuren naar andere sectoren en bieden de middelen en tijd om nieuwe onderwerpen en vraagstellingen te exploreren.

Projectvoorstellen moeten uiterlijk maandag 15 juli 2019 worden ingediend via de KIOSK-applicatie. Alle info over de oproep en voorwaarden vind je op de website van het departement cultuur, jeugd en sport.

Kennismiddag

In het kader van deze projectoproep organiseert het Departement Cultuur, Jeugd en Media op vrijdag 14 juni 2019 een kennisnamiddag. Tijdens deze namiddag wordt er meer uitleg gegeven over de subsidielijn, vertellen initiatiefnemers van voorbije innovatieve partnerprojecten wat ze geleerd hebben en geeft de keynote speaker je inspiratie. We sluiten af met een netwerkmoment. Misschien vind jij jouw partner wel tijdens dit evenement?

Meer info en inschrijven

Deelnemen aan de kennismiddag is gratis, vooraf inschrijven is verplicht.
Datum: vrijdag 14 juni 2019
Locatie: Hangar de Veau, Mallaardstraat 3 in Ninove
Uur: 12-17u (programma 13u-15u30)
Vind hier het programma en de inschrijfmodule.