Op zondag 17 november is het weer Kunstendag voor Kinderen. Vorig jaar zette een 200-tal organisaties een of meer activiteiten op in meer dan 100 steden of gemeenten. Alles samen namen gezinnen metkinderen deel aan meer dan 300 voorstellingen, rondleidingen en workshops. Opnieuw waren vele activiteiten uitverkocht.

Als u dit jaar (opnieuw) wilt meewerken aan Kunstendag voor Kinderen, kunt u zich tot en met zondag 16 juni via het inschrijvingsformulier op de website inschrijven. Met die inschrijving laat u weten dat u op 17 november een of meerdere activiteiten aanbiedt in het kader van KvK2019. Daarna krijgt u nog tot en met zondag 15 september om uw activiteit(en) voor die dag te bedenken en in te voeren in de UiTdatabankvan publiq. Hoe u dat correct doet, vindt u op sectorsite van Kunstendag voor Kinderen.

Dit jaar besteden we in de campagne, in het kader van 30 jaar Kinderrechtenverdrag, ook aandacht aan het recht van ieder kind om deel te nemen aan culturele of artistieke activiteiten.

Nog vragen? Die mag u mailen naar info@kunstendagvoorkinderen.be