De Matexi Award bekroont tijdelijke of permanente initiatieven die buren dichter bij elkaar brengen. Met deze Award stimuleert Matexi het buurtgevoel en leggen we de nadruk op het belang van goede en leefbare buurten waar het aangenaam samenwonen is.

De Matexi Award vindt al voor de 4e keer plaats. Vorig jaar dienden 120 particulieren en lokale besturen een project in. Matexi beloonde 6 van deze initiatieven en ondersteunde hen met een mooie geldsom.

Ook dit jaar beoordeelt een onafhankelijke jury de ingediende projecten op hun verbindende karakter, originaliteit, impact en inspirerende kracht. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdagavond 13 juni in de Engie Tower in Brussel.

Maak je deel uit van zo’n initiatief of ken je zo’n verbindend project in je buurt? Doe zeker mee en schrijf je project in vóór 24 april op www.matexi-award.be.

Nieuwsgierig naar de winnaars van vorig jaar? Lees meer.